no tak já jsem objednávala v sobotu na mallu - měli do soboty dopravu na hračky zdarma.... použila jsem poukázku z bonusprogramu a doplácela zbytek.... v pondělí odešlo z účtu a ve čtvrtek byl balík na poště.... měla jsem to objednané jako balík na poštu a průběžně chodily smsky jakože balík jsme předali dopravci, za chvíli na to - přijali jsme pro vás balík, bude zítra.... druhý den že balík bude po 12.h, 12.15 hned že balík je připraven k vyzvednutí.... když si vezmu že v pondělí mi odešli peníze, v úterý nebo ve středu je dostali a ve čtvrtek jsem měla balík, tak rychlejí to snad ani nešlo - leda na dobírku
a o dnu dopravy zdarma klidně poreferuji - mám v plánu z nákupka.cz varnou konvici - je mi vlastně jedno kdy bude, původně jsem si myslela že si pro ní dojedu osobně, mám to kousek.... no ale když to hodlají poslat zdarma tak to možná zkusím a pak poreferuji jak to dopadlo - vůbec mi nezáleží na rychlosti, takže o nic nejde
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.