Přidat odpověď
Muj ctyrlety syn ma kasel, ktery v podstate trva uz dva mesice. Jen co zacal chodit do skolky (tento rok je druhy skolkovy), zacaly problemy. Proto byl hned ze zacatku skolky s prarodici v Tatrach. Bohuzel, nic se nevyresilo. Asi po tydnu, co prijel, zacal kaslat znovu. Tri tydny byl doma se stridavymi vysledky (po podavani ruznych odkaslavadel a na noc zase leku na utlumeni kasle) az ctvrty skoncil s antibiotiky. Myslela jsem si, ze se "vylecil", i kdyz obcas zakaslal. Ovsem po tydnu skolky byl opet doma na antibiotikach! Ted jsme je dobrali a ja sla k doktorce opet hlasit "zlepseni". Jen co jsme prisli od doktorky ale zase kasle!!! Uz jsem naprosto zoufala!!! Doktorka zatim udelala krevni testy (ty uz pred prazdninami), poslala na ORL (nic nenasli), lecila na imunitu (Ribomunylem). Zda se, ze nic nezabira. Kasle dost po ranu, obcas pres den a take v noci. Zda se mi, ze odkaslava, ze jde tedy o vlhky kasel, ale nemuze to poradne odkaslat. Hleny nevidim, ty asi polyka. Doktorka je toho nazoru, ze se jedna o opakovane "nachlazeni" s tim, ze mu to obcas klesne na prudusky (proto ty ATB). Ovsem me se zda, ze uz to neni normalni. Vzdyt je porad doma, tak kde se ma nachladit? Uz jsem prosla vsechno mozne, sama nasadila protialergicka opatreni - vymenila polstare, peru povleceni casto, vyhodila plysaky. Snazim se casto vetrat. Co mam jeste delat? Jaka opatreni doma? O jaka vysetreni mam zadat doktorku? (zda se mi, ze ji ke vsemu musim nutit) Jo, jeste ho posiluji Imunoglukanem a ted zacinam zkouset Wobenzym. Mam zkusit homeopatii? Jsem naprosto bezradna, ze mu nic nepomaha a kazde zakaslani tezce nesu...!
Předchozí