Děkuju. Moc vám držím palce. Oni doktoři totiž chlamydie a mykoplazmata berou v potaz až asi jako poslední možnost, naše obvoďačka "je neuznává vůbec". Absolutně mě neposlouchala, když jsem jí prosila o ty testy, protože mladší dcerka je už měla prokázané (oboje-mykoplazmata i chlamydie), ale ona jako bych mluvila do větru. Mám prý alergie, od toho plyne alergický kašel. Zvedla mi dávky Xyzalu, že místo ráno ho mám brát ráno+večer a dala mi Ventolin. Byla jsem šíleně unavená, poznala jsem sama na sobě, že v sobě mám nějakej bacil, ale už jsem se té káči nechtělla doprošovat o odběry, tak jsem si zaplatila sama.
Nicméně - ještě k vašemu problému. Zkus požádat doktorku o tyto 2 testy, jinak bych ty peníze opravdu obětovala ze svého a zaplatila to dítěti sama. 1 test stojí 1.350 Kč a výsledky jsou asi po 10 dnech. Tyhle potvory totiž "rostou" pomalu, jejich kolonie na kultivační půdě se objevují až cca 9. den, tak vydržte. Pokud je to neúnosný, tak popros rovnou doktorku o Klacid. Musí se brát určitě 14 dní. U těch mykoplazmat je to tak, že u nich lítá teplota. Řekli mi to 3 doktoři na sobě nezávislí. A opravdu, dcerka byla ráno třeba bez teploty, nebo jen lehce zvýšená, už jsem se radovala,že je to na ústupu a večer to letělo i přes 39 a výš. Je to zoufalství, naprosto tě chápu. Jestli jsem byla alespoň radou trošku užitečná, tak jsem moc ráda, protože zdraví dětí je to nejdůležitější. Moc vám držím palce a dej vědět, jestli se to lepší.