Přidat odpověď
Ahoj,
v dotazu píšeš:"po podavani ruznych odkaslavadel a na noc zase leku na utlumeni kasle" - jestli tohle není ten problém.Všichni jsme zblblý z reklam v televizi na různé sirupy a léky, které "zaručeně pomáhají". Když nepomůže jeden, hned běžíme do lékárny koupit jiný. A tělo pak neví, co si s tím počít. Možná je lepší hned od prvního dne lehnout do postele a potit se při čaji s medem a citrónem, než spoléhat na antibiotika.
Píšu to proto, že jsem od jara do léta, měla přesně tento typ kašle, na který nepomohla ani antibiotika. Vyléčily mě až letní vedra. A někdy během října ten kašel přišel znovu. Běžela jsem do lékárny pro jeden sirup, pak pro druhý a nakonec jsem druhý sirup hodila do koše a za dva dny byl kašel pryč. Přišlo mi, že kašlu spíš z těch léků, že je to nějaká alergie na ně.
V žádném případě tě nechci odrazovat od návštěvy lékaře, vždyť je o malé dítě. Jen chci poukázat na to, že je lepší obyčejné a hlavně včasné pocení, než se spoléhat na přípravky, které nám farmaceutické firmy prodají v lékárnách za nemalý peníz. I zde platí heslo: Všeho moc škodí.
Předchozí