Tak jsem tam ted volala a spatny. Teda pro mne. :-( Nevim, ale bud je chyba ve mne nebo v doktorce... Ona si proste mysli, ze je to normalni kasel...! Pry, kdyztak se mi prijdte zase ukazat!!! Na alergo nas opet neposlala. Mne to prislo tak blby ji doporucovat, kam nas ma poslat! A to uz jsme o tom minule mluvili. Proste jsem se nechala odbyt. Mne je to tak trapny tam 1x tydne chodit otravovat! Chapu, ze jsou nemocnejsi deti, ale tem ty prasky zabiraji! My mame "JEN" kasel. Uz si tam ze mne musej delat srandu, jaka jsem hysterka. Na to plicni asi nejde jit bez doporuceni, co?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.