Bobulet,
četla jsem tvou diskuzi a soucítím....
Vím moc dobře, co to je marodné dítě, to člověk ani nespí, jenom poslouchá, jestli bude/nebude v noci kašlat, jestli v noci bude/nebude horečka atd..
Souhlasím s Dojankou, Januskou...
Co poradit: nevím, odkud seš, ale někde (v těch soukromých ordinacích) berou na alergo/imunologii i bez doporučení praktické doktorky. Já to tak měla minulý rok - praktická se moc neměla k tomu, aby nás poslala, tak jsem si zjistila soukromou ordinaci, kde by nás vzali i bez doporučení.
Praktická pořád tvrdila, že stejně se nás na alergologii budou ptát, v jakém stavu má nosní mandli (on teda zvětšenou měl - II.-III. stupeň a na odsranění jsme objednaní byli 4 měsíce - jenomže já pořád "bojovala" a snažila se, jestli není jiná cesta. No nebyla. Na odstranění byl a poté, co hned po návratu do kolektivu okamžitě lapl dva infekty po sobě - a taky s Klacidem - tak už ani nemrkla a hned nám vypsala žádanku na alergo a imuno).
Synkovi už brali krev na alergo a imuno a dělali mu ty kožní testy?
Staršímu na ty věčné kašle zabral nakonec Aerius - jenomže ten je na předpis....
A teď je nebo není synek ve školce? Nechalas ho doma?
To plícní nevím...chce to zjistit, těžko říct, co máš v dosahu (nemocnice, polikliniky...)
A teď loňský - první školkový rok byl lepší - bez výraznějšího marodění?