Bobulet, to mě mrzí. My máme takovouhle obvoďačku. Taky to byl podle ní jen "alergický" kašel a nakonec jsme měli plicní chlamydie a mykoplazmata. Přestala jsem se jí doprošovat o testy a jak už jsem psala níže, zašla jsem na nejbližší polikliniku a nechala si je nabrat tam. Je to děsný to naše český zdravotnictví. Naše obvoďačka jen hrabe pro sebe, ale na pacienty kašle. Schválně jsem se dívala na její hodnocení na www.znamylekar.cz, tak tam má -20% (tak to mluví za vše). Být tebou tak zkusím obvolat několik nejbližších alergologických ordinací a zkusit to tam, jestli by tě vzali bez doporučení a taky bych (já určitě) nechala synovi vzít krev na ty respirační bakterie (chlamydie a mykoplazmata URČITĚ). Jiná rada není. Nebo ho můžeš nechat kašlat dál a dívat se na něj,jak trpí. Je to smutný s těma doktorama, ale když člověk natrefí na vola, tak moc šancí nemá. Moc vám držím palce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.