| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dnes jsem se dozvěděla (od dcery), že syn prvňák zlobí v družině. Pere se. Nikdy se nepral. Hlavně zlobí se svým kamarádem. Dnes přišla dcera s tím, že mu paní družinářka řekla, že jestli budou zlobit, zajde za ředitelkou a vyloučí je z družiny. Jsem z toho v šoku. Vím, že to mohou udělat. Jsem matka samoživitelka a přijíždím ke škole každý den po půl třetí. Nemohu syna vyzvedávat ve dvanáct ve škole a nemohu to ani nijak zařídit. ~n~ Musím chodit do práce. To ho jako vyhodí před školu a dělej si, co chceš??? ~d~
Nejvíc mě na té celé věci šokuje to, že mě doposud NIKDO neinformoval o problému. Třídní schůzka byla 7. listopadu, byla jsem na ní. Ani jeho učitelka, ani družinářka o ničem nemluvili. Včera měl akorát v žákovské knížce přeškrtlé zvířátko, že zlobil (od učitelky, prý mluvil v hodině). A dnes toto. Paní družinářka je velmi mladá (22 let) a mám dojem, že si neumí moc poradit. Nemám sice iluze o svém synovi, nestavím ho na piedestal, ale ve školce mě jenom jednou paní učitelka upozornila, že bouchli někoho "mezi nohy" (bylo to se stejným klukem, se kterým teď nejvíc zlobí v družině) a to bylo vše. Přemýšlím, zda nejde požádat, aby chodil každý do jiné třídy (myslím družinu). Jsem si jistá, že druhá vychovatelka (znám jí), by si s ním poradila raz dva. Navíc kdyby mě neinformovala dcera (chodí do stejné družiny) nebo máma onoho druhého zlobila, tak bych vůbec nic nevěděla. Jak byste se k tomu postavili??? Šli byste se informovat??? Byly byste naštvané tak jako já, že to nikdo neřeší se mnou a že se vše dozvídám "bokem"???? Telefony jsem jim napsala asi 10x všude, kam si přáli. ~d~
PS: Syn samozřejmě tvrdí, že si začíná ten druhý a ten druhý, že začíná můj syn. Klasika. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.