| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, já vím, že on do toho asi přijde rychle, ale vzhledem k tomu, že u nás v rodině prostě není nikdo technicky gramotný, říkala jsem si, že nějaká česká hra na to "poprvé" by byla asi vhodnější, než rovnou v AJ.

Ani já ani mm nejsme zapálenci do technického pokroku - navíc ani jeden z nás nehrál nikdy žádné počítačové hry. Já jsem zřejmě nejgramotnější z naší malé rodiny, páč ovládám naše digitální fotografické dělo, dvd rekordér a digikameru - mm to raději do rukou nebere a nechce s tím mít nic společného... kupříkladu TV máme stále starou - analogovou, skleněnou a tak nějak nás nic netlačí k tomu, koupit si nějaké LCD či plazmu - když to funguje...

Nakonec jsem objednala nějaká závody aut a surfing tučňáku (Happy feet) - samozřejmě v AJ, tak doufám, že se to obejde bez většího vztekání....~d~

Jinak - synkovi je 7 - na PC sice občas hraje - hry na webu Lega, nebo na Alíkovi, ale to všechno je v ČJ. Já navíc nemám moc zájem na tom, aby už od takhle prťava vysedával u poče, toho si ještě za celej život užije...
AJ měl jen ve školce - takže to beru tak, že prozatím neumí...

Jinak díky az reakci...~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.