| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milovnicím koček se předem omlouvám. Nicméně k nim nepatřím, a tudíž řeším následující problém: jak vyhnat cizí kočku z vlastní zahrady? Kočka je sousedovic a k nám neustále leze, což by mi bylo v podstatě jedno, ale i nám tady kadí, což mi jedno není (naopak, neuvěřitelně mě to s***). Párkrát jsem po ní už něco hodila, což zabralo jedině v tom, že teď už když mě vidí, tak aspoň milostivě zdrhá a nesedí si dál v klidu. Nicméně jinak k nám pořád leze, je tu denně několikrát, prostě kouknu z okna a kočka pořád tady. Co s tím? (Předem podotýkám, že nemám žádný zájem jí nějak ublížit nebo tak něco, ale prostě chci, aby jasně pochopila, že tady jsem já a sem tedy prostě nee. Ať si leze k jiným sousedům. Případně jak jí vysvětlit, že chodit si sem pro mě za mě může, ale ať tu zkrátka nekadí:-)).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.