| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo o tom bych mohla vykládat. Prostě systematicky odhánět, existují i nějaké smrady, které se stříkají na místa, kam kočka leze. Nám takto kočky kadily na kobereček u dveří a močily na roh záhonku před dveřmi, v tom záhonku mi na jaře nevzešlo krom plevele nic. Pořád jsem je odháněla, někdy i dost hnusně, protože to bylo úděsný, každý ráno ochcaný dveře až po kliku a hovno s prominutím na koberci. Měly svoje trasy, kderé si obcházely. Letos je klid, asi už zjistily, že jsem na ně hnusná a že po nich tak nejspíš něco mrsknu. A nemazlit se s žádnou cizí kočku a hlavně nedávat žrádlo. Exituje jeden drsný způsob, chytit kočku a přivázat jí na ocas na provázku pár plechovek, to bys měla jisté, že už se nikdy nevrátí, ale nejspíš ani domů. Drsné, ale funkční. Jinak kdo nemá potíže s kočkama, asi nepochopí, jak je to zoufalé, když se vaše zahrada a okolí domu zalíbí kočkám. ~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.