| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To je těžké, kočce to nevysvětlíš...
Legální cesta je odpuzující spreje (zkusila bych se domluvit se sousedem, aby to financoval nebo spolufinancoval), dobrá technika je hadice se stříkací pistolí a místo nějakých pofiderních airsoftových střel stříkat na kočku vodu - nesnáší to a mohlo by to zabrat (to ale spíš v létě, v zimě z ní bude rampouch :-)
Důrazně bych se vyvarovala zmiňovaných plechovek na ocas a různých jiných "týracích technik". Když pominu nehumálnost tohoto jednání, špatný příklad pro děti, tak u nás existuje zákon, který toto zakazuje.
A na závěr. Kočky na vsi prostě jsou a já se s nimi smířila, i když mi taky serou na záhon. Vše pečlivě umyji a šetřím svoje tělo od zbytečného stresu. Pořídila jsem si svoje dvě, a tak mi na záhon kadí jen ty moje :-) které jsou pečlivě a pravidelně odčervovány a uklízíme po nich. Jiné kočky k nám nechodí, protože ty moje je tam nepustí (ve spolupráci se psi).
Je tu reálné riziko, že se zbavíš jedné a začnou ti tam chodit od jiného souseda další...
Pevné nervy a přeju, ať to má řešení. I když si myslím, že ho to nemá....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.