| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jééé Soni rihhana~t~~t~~t~to už asi dávno nééé
změnila jsme image a nejsem už črnovlasá vlasy konečně zas dlouhý a taky jsme byla ještě před půl rokem podvyživená teda ~a~no jo no ale ted už teda fakt nejsem mám pocit že jsem tak v pátým měsíci~t~~t~~t~

byly trochu starosti problémy i mezi mnou a Kamčou ale to se tady nechci nějak vyjadřovat kdytak mi písni mejlíka já ho nemám v pc~d~na tebe

ale je vše v pořádku a já jsme štastná Miušky nemoc hold beru tak že to tak je a nkdy bych neměnila~s~

jo a Maxííík?,to Miu tvrdí že chce psa maxika~t~a trochu jsme poměnili a když to bude holčička tak to bude Nelinka a klučíík to bude Tobí(Tobiášek)~s~~s~~s~~s~

jinak snad než se narodí naše další mimí tak snad budem už konečně ve svém taaaak s enato těšííííím je to mazec žádná srand a atady u mamky to už s dvěma néééé~8~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.