| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky :)

Moc Vás zdravím po dlouhé době, snad si na mě ještě některá vzpomenete. Napadlo mě po dlouhé době sem zabrousit a podívat se, jak si naši skoro pětiletí mazlíci žijí :) A nahlásit, jak je to u nás :)
Já chodím do práce, učím ve školce a Andulka, tedy chodí taky. Chodí od dvou a půl roků, možná tím, že jsem tam dycky byla, nebyl se školkou žádný problém. Ve třídě ju ale nemám....Je to už velká holka. Ve výšce dohání i Kristýnku, často se nás někdo ptá, jestli máme dvojčata ~b~ ~b~ Bohužel u Kristýnky je to že je tak drobná způsobeno Crohnovou chorobou, se kterou už víc jak dva roky bojujem a celkěm těžce zápasíme, je to děsná nemoc ~Rv Kolikrát jsem psychicky totálně sesypaná a na dně ~a~ Ale válčíme....
No a nedávno nám u Aničky potvrdili atopický exém, no další radost....
Každopádně i přes to všechno, jsme se rozholi, že bychom asi časem rádi ještě jedno miminko, možná taky kvůli holkám, potřebovala bych být s nima asi doma a více se jím věnovat....často totiž s Kristýnkou trajdáme po nemocnicích a já mám už v práci celkem problém....Ale hlavně cítím, že snad ještě nejsme všichni....
A jak se máte Vy? co je nového u ledňáčků 2008? S některými z Vás jsem celkem v kontaktu přes FB, aspoň tím, že občas vložíme fotku atp... Letos na podzim jsem byla s kamarádkama na wellness pobytu v hotelu Kopanice u Marcelky P. - tušim měla přezdívku Alecram...i jsem se s ní setkala a bylo to skvělé...setkání i pobyt tam :)
No rozepsala jsem se pořádně! Budu nakukovat ať se o Vás zase taky něco dozvím.
No a všimla jsem si, že Petruška čekají k Miušce sourozence!!! Moooc gratuluju a přeju ať je všechno v nejlepším pořádku! ~x~

Všichni se mějte moc krásně!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.