Sarmi, já si tedy myslím, že dítě u matky v náričí se má líp než v kočáru. A navíc to že nevydrží znamená třeba dítě, které řve z plna hrdla skoro až do zmodrání, protože v tom kočáru prostě být nechce. moje dítě v kočáru leda tak spí, jakmile se vzbudí, tak většinou okamžitě řve a bude řvát třeba hodinovou cestu domů. Takže já nosím v šátku, tam dítě spí a když se vzbudí je zticha, žádný řev. Kočárek je pro mne i dítě za trest a používám ho jen nouzově.
Takže opravdu některé děti a kočárek nejdou dohromady. Takže dát dítě do kočárku, tak budu řešit řev jednoho a zásek druhého a svůj nervový kolaps.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.