| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

a co provedla maminka, že se dře jak otrok???
Na mamince přece nejvíc záleží, páč těm mrňouskům musí vydržet ještě spoustu let zdravá a spokojená!~3~

radím - mimčo do kočáru (je jedno jestli hlubokého, nebo do sporťáku) a starší na skate...

Elí, já měla první dítko narozené v září před 7,5 lety, tehdy ještě šátky a nosítka atp. tak moc jako teď rozšířené nebyly (já tedy měla jako jediná z mých kamarádek z okolí babyvak, ale v tom jsem prcka nosila jen 1. měsíc a pak na nákup - 3.patro bez výtahu~8~). Takže v kočárku byl od té doby, co začala zima - jo, taky se v něm dost nabečel, ale - v zimě jsem ho do mrazu prostě vzít do náručí nemohla....tehdy mi připadalo, že jako jediná matka jezdím se řvoucím kočárem~n~nakonec si zvykl... v kočárku pak vždycky spal - tedy v jedoucím kočárku, protože v zimě fakt nehrozilo, že bych si někde s časopisem posadila na lavičku... no a to mu vydrželo i do dalších let - jakmile jsem se s kočárkem někde zastavila, byl okamžitě vzhůru...

Proti tomuhle zasekávání - já mám strašlivě tvrdohlavý dítě - mi vždycky nejlíp pomáhalo "kecání - odvádění pozornosti"... furt jsem něco mlela, ukazovala atp. tedy zaměstnávat mu hlavu aby mu to muselo šrotovat a byl nucen reagovat - tohle u nás zabíralo fakt asi nejvíc - jinak fakt nevím...~d~
Kámošky se mi smály, že mám a každou situaci nějakou říkačku, nebo básničku (zavazování čepice, tkaničky, chůze přes přechod atp.) , jenže ony měly takové ty hodňoučké a ovladatelné holčičky, já si narozdíl od nich připadala, že venčím neřízenou střelu...

V dubnu uvidím, jak na tom bude druhý exemplář~;), ale už se předem těším, že budu v parku taky SEDĚT a ČÍST SI a mimčo bude spát! jsem holt věčný optimista~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.