Přidat odpověď
Jsem už několik let zaregistrovaná na mmb, zcela obyčejně jako neplatící prodejce. Před časem jsem dala k prodeji dvoje nové /unáhleně koupené/ hodinky a jedny nošené. Je to dva dny, co jsem inzeráty aktualizovala a šup, druhý den ráno e-mail o porušení podmínek, protože nabízím nové zboží, jenže jako neplatící inzerent toto nemůžu. Dotyčná kontrolující osoba i použité hodinky označila jako nové a inzeráty mi smazala. Slušně jsem na to upozornila a zároveň se zeptala, proč nemůžu prodat dva ks hodinek, byť nových, že tam je plno nových věcí, např. nevhodných dárků apod a mě tyto inzeráty smažou. Dnes mi přišla odpověď, že požadují, abych jim poslala ofocené doklady o zakoupení těch hodinek, že se jich kupující dotazují, zda je to originál. Co to je za blbost a co to na mě zkouší, mají na toto právo? Já samozřejmě doklady k hodinkám mám, ale nevidím důvod, proč bych jim je měla předkládat. Kromě toho si myslím, že kdyby případný zájemce o ně měl zájem, zeptá se na doklad mě a ne jich. Jak byste na toto reagovali?
Předchozí