| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Myslím že problém je v tom, že jsi zcela neplatící inzerent. Já byla platící - jen jedna hvězda, bez nároku na prodej nového zboží, to je až od tří hvězd a to už je docela drahé. Ale dokud jsem měla zaplacené jednohvězdové členství (asi dva roky), nikomu nevadilo, že mám mezi desítkami fotek k prodeji i nové tričko, jedny nové boty, nové ponožky a novou osobní váhu a jeden nový šampón. Ale hned v tom týdnu, kdy jsem neprodloužila placené členství mi přišel ten samý mail jako tobě. Nebyli líní mi vymazat i nový lesk na rty, který jsem nabízela zdarma k objednávce. Že prý je to komerční prodej a mám si zaplatit 3 hvězdy. Vykašlala jsem se na ně, připravili o peníze sami sebe - bývala bych si jednu hvězdu prodloužila, ale tímto mě dokonale otrávili. Naučila jsem se používat Aukro a prodala tam toho mnohem víc a snáz, než kdy na MMB. I nakupující na Aukru se mi zdají nějak inteligentnější :-)
MMB je takový zvláštní svět, je tam i dost fanatiček, které nemají co dělat, projíždí stránky, hledají "hříšníky" (takové jako ty nebo já) a honem rychle bonzují správcům serveru. Ti to pak asi vyhodnocují podle toho, jestli platíš alespoň něco (pak tolerují) a nebo neplatíš nic a mažou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.