| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To, že není rozrušená při vaší hádce, neznamená, že to ve svém nitru dusí a tíží ji to. Je to nepříznivá situace, první třída je náročná sama o sobě, hodně nových věcí a když ještě třeba slyší od vás, jaktože má dvojky nebo dělá chyby, tak jí to nepřidá. Neříkám, že to říkáte, ale pokud jste perfekcionisti, tak nejspíš ano. Já jsem a měla jsem s tím malinko problém, musela jsem sama sobě říct, že dvojka je moc pěkná známka a nestresovat dítě dobrým výsledkem. Byla jsem zvyklá jet na maximum a samé jedničky, do života mi to nic nepřineslo, akorát tak nervy. Takaže zvolnit tempo a snažit se nenápadně dceři pomáhat, během dne dát namátkově pár příkladů, můžete si hrát a závodit, stopovat to apod., ať trénuje. Je možné, že se to časem zlepší, ale je možné, že to nepůjde a proto bych prvně začala pracovat na vašem vztahu a problémech, mám zato, že se to na dětech odráží víc, než bysme čekali...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.