Náhodou jsem narazila na starý dokument: Vytoužené děti - http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1072666074-vytouzene-deti/?kvalita=vysoka Mapuje rodiny z konce devadesátých let, tak už je to nějaký ten pátek. Zarazila mě situace: jeden pár dostal - adoptoval ani ne týdenní děťátko. Tomu samému páru pár týdnů po této adopci nabídli další ještě v té chvíli nenarozené dítě. Máte s tím někdo zkušenost? Opravdu jsem se s tímto nikdy nesestkala, že jednomu páru takto dají k adopci hned dvě děti. Že by to na konci devadesátých let bylo jinak? Docela síla, jeden pár získá dvě novorozeňata a další pár čeká čtyři roky a vidina na novorozeně nulová. Jsou úspěšné adopce lidmi, co už děti mají? Musí být adoptivní potencionální rodiče zcela zdrávi?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.