Přidat odpověď
Ahoj, já se skoro omlouvám, že jsem to četla, neb tj velmi intimní a těžko hodnotit něco, do čeho člověk nevidí, ale když jsem některé příspěvky přečetla, cítím na tvého manžela zlost. Přijde mi, že se chováte jaksi naopak. On udělal průser, on se má snažit, ty jsi velkjorysé gesto udělala....a on zatím tebe vmanipuloval do pozice SNAŽ SE, JÁ DIKTUJU PODMÍNKY. já bych řekla, že TY!!! diktuješ a on má skákat jak ty pískáš. On má tebe opečovávat, obskakovat, snažit se!!!
Já bych si teda udělala volno jak bych potřebovala, asi bych mu nemlátila o hlavu já budu mít volno, neb ty máš máslo na hlavě, to ne, ale já budu mít volno, neb ho chci-a potřebuju. Bud sebevědomá, byt bych to musela hrát, chodila bych s přáteli, bavila se, ale i pracovala na vztahu. Ale vztajh musí být v rovnováze, ne že ty ses nechala vmanévrovat do pozice, že na úkor sebe dáváš, on jen bere, chová se jak středobod světa....a sám nedává nic.
Dle mého jsi neuvěřitelná, děláš to dobře (já vím, že vyčítat donekonečna se nemá, ale já bych to asi nezvládala-a tím to zabila). Jsi neskutečně velkorysá, tolerantní, ale zas nebud na úkor sebe. Prvotní povinnost máš vůči sobě!!!! A on se má snažit, ne diktovat...
Předchozí