| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak to je moc pěkná váha!!! To už je fakt super. Samože, ať se ještě holčička pěkně dopéká, ale je super vědět, že se má dobře a že roste. Jinak je fajn, že stačí jenom mírná dieta, jinak je cukrovka na prd. Naštěstí nevím z vlastní zkušenosti, ale od kamarádky, která si dokonce píchala inzulín.

Eli, koukla jsem na tabulku a je super. Díky za ni. Jenom jestli do toho můžu trošku kafrat, tak, co kdybys tam přihodila i termíny porodu, ať se trošku orientujeme, která z nás je na řadě~:-D A super, že jste holčičce vybrali jméno po tobě. Mi se to hrozně líbí. Hodně lidí mě od Gabči odrazovalo, že už vždycky budu ta stará a přiznám se, že ze začátku jsem s tím i já sama měla problém, že se jmenuje stejně. Ale jak rostla, tak jsem si na to hrozěn zvykla a teď jsem hrozně ráda, že se jmenuje po mě. Ona totiž i celá po mě je (narozdíl od Natálky), tak je to hrozně pěkné, že je fakt takový můj klon i s tím jménem~b~ Je tda fakt, že s oslovováním jsem měla problém hlavně v porodnici, ale proto, že jsem jí pořád říkala Natálko, nějak jsem si nemohla zvyknout, že mám další dítě~:-D, ale zvykla jsem si a teď jsem spokojená. Jestli budeme mít chlapečka, tak se bude jmenovat po manželovi,tak uvidíme, no a Natálka je taky v rodině, je to jméno po moji babičce.

Lunco, jestli budeme mít holčičku, tak bude taky Karolínka. Ještě jsme koketovali s Dominikou, ale Karolínka nakonec vyhrála hlavně u Natálky, tak ji chceme, když tak taky udělat radost.

Holky, jinak u mě dobrý. Naštěstí mě ještě ani ta záda nebolí, i když váha už začala stoupat. Mám nahoře 5 kg a jsem v půlce 26tt, tak uvidíme. Naivně jsem si doufala, že bych se vešla do 10 kg, ale to se asi nestane~;) Někdy mě pobolívají třísla, ale vím, že jsem to měla i Gabči a že mi doktor řekl, že to je ok, že se rozestupujou svaly a všechno už se to pomalu, ale jistě chystá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.