| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

cim vic se bude svazovat nejakymi pravidly, tim driv te to bude stvat a porusis je... zkus ze zacatku dodrzovat jenom zakladni pravidla a obcas si zvas porci jidla. Cesta s 30kily je dlouha, ale do krve to dostanes. Pred lety jsem zhubla 33 kilo se STOBem, chodila jsem na 12 prednasek a pak jsem jen dodrzovala zasady tam naucene. Kdyz vidim ty rozepsany jidelnicky v novinach, fuj. Jed podle sebe, obsahu lednicky, nalady, moznosti zkouset nove veci, penez... A ty zasady: svacina dopoledne ovoce, zpravidla jim, co je doma sezonniho. Nebo si vezmu pidi kousek chleba a kousek syra. Svacina odpoledne - mysli tycka, tycka z lisovanyho ovoce (vozi mi pani z MMB z Nemecka), treba chlebik Alnatura z DMka - je se syrem a dyni. Kdyz si u klienta v praci dam kapucino, beru to jako svacinu... Snidane: melo by se jist do hodiny od probuzeni, mne nejvic vyhovuje jogurt (jim selsky) a zrni. Ted je toho hafo, bavi mne ochutnavat nove veci, v Marks a Spencer maji vyborny, objevila jsem web mix it, micham si sama, mam rada Nestle - celozrny. Obed - cokoli co rodina, ale bez prilohy. Priloha = zelenina. Mrazak mam napraskanej mrazenou zeleninou nakoupenou po akcich, napr. Lidl ma ty drazsi i ochuceny. No a vecer je holt celkem hlad - salat, polivka, do papriky nacpanej kus pomazanky, hodne cottage, sunku se zeleninou, smejdim po receptech, zkousim, micham, krmim tim i ostatni. Do toho hodne pit, mne prijde, ze telo si samo rekne, ja pri diete mela hroznou zizen. No a po mesici mi i jahodovej jogurt prisel sladkej:). Ze sladkyho jsem nejedla nic, ale kousek od neceho nikoho nezabil. Nevim, jestli jsem ti poradila, ale jedine tim, ze zacnes kombinovat, zkouset a ochutnavat vydrzis. To, ze ti nekdo predepise, ze 12. den je to a to, je dlouhodobe nesmysl. A hlavne, ten rezim - ne tak prisnej, je na dozivoti:), chces li to nenabrat zpatky. Drzim palce

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.