Přidat odpověď
cim vic se bude svazovat nejakymi pravidly, tim driv te to bude stvat a porusis je... zkus ze zacatku dodrzovat jenom zakladni pravidla a obcas si zvas porci jidla. Cesta s 30kily je dlouha, ale do krve to dostanes. Pred lety jsem zhubla 33 kilo se STOBem, chodila jsem na 12 prednasek a pak jsem jen dodrzovala zasady tam naucene. Kdyz vidim ty rozepsany jidelnicky v novinach, fuj. Jed podle sebe, obsahu lednicky, nalady, moznosti zkouset nove veci, penez... A ty zasady: svacina dopoledne ovoce, zpravidla jim, co je doma sezonniho. Nebo si vezmu pidi kousek chleba a kousek syra. Svacina odpoledne - mysli tycka, tycka z lisovanyho ovoce (vozi mi pani z MMB z Nemecka), treba chlebik Alnatura z DMka - je se syrem a dyni. Kdyz si u klienta v praci dam kapucino, beru to jako svacinu... Snidane: melo by se jist do hodiny od probuzeni, mne nejvic vyhovuje jogurt (jim selsky) a zrni. Ted je toho hafo, bavi mne ochutnavat nove veci, v Marks a Spencer maji vyborny, objevila jsem web mix it, micham si sama, mam rada Nestle - celozrny. Obed - cokoli co rodina, ale bez prilohy. Priloha = zelenina. Mrazak mam napraskanej mrazenou zeleninou nakoupenou po akcich, napr. Lidl ma ty drazsi i ochuceny. No a vecer je holt celkem hlad - salat, polivka, do papriky nacpanej kus pomazanky, hodne cottage, sunku se zeleninou, smejdim po receptech, zkousim, micham, krmim tim i ostatni. Do toho hodne pit, mne prijde, ze telo si samo rekne, ja pri diete mela hroznou zizen. No a po mesici mi i jahodovej jogurt prisel sladkej:). Ze sladkyho jsem nejedla nic, ale kousek od neceho nikoho nezabil. Nevim, jestli jsem ti poradila, ale jedine tim, ze zacnes kombinovat, zkouset a ochutnavat vydrzis. To, ze ti nekdo predepise, ze 12. den je to a to, je dlouhodobe nesmysl. A hlavne, ten rezim - ne tak prisnej, je na dozivoti:), chces li to nenabrat zpatky. Drzim palce
Předchozí