| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Myslím že se prodat dá. Prodávám docela hodně, stejně tak i nakupuju. Základ je podle mně mít to dobře popsáno, nafoceno a zadat v době kdy se nakupuju na tu správnou sezónu. Tedy teď třeba na léto event.ještě na jaro.

U tebe v albu je základní chyba že nemáš velmi často uvedené velikosti, to je prakticky nulová šance že ten inzerát někdo najde. Já prakticky vše vyhledávám filtrem dle velikosti, vzhedem k tomu obroskému množství věcí co tam je využíván dost i další možnosti filtrace, takže to je podle mně nejdůležitější.
A taky fotky, bohužel to nemáš často vyfocené tak aby bylo vidět jak to vlastně vypadá, takže máš nižší šanci nějak zaujmout. Psát si o detailní fotky a míry u věcí za pár kaček se nikomu podle mně nechce, raději jde dál.

Ale abych jen nekritizovala, na rozdíl od mnoha dalších tam máš aspoň trochu detailnější popis, to je dobře. Jedině snad ten popis stavu "nošené ale nezničené" zahrnuje v realitě mmb fakt velmi širokou škálu :)) To bych trochu zpřesnila. Zvlášť v kombinaci s nízkou cenou. Cena si myslím že není často nejvíc rozhodující, mně třeba velmi nízká evokuje už hoooodně obnošenou věc, a tu bych nekoupila ani za korunu.

Jinak myslím že ty miminkovské věci se prodávjí asi vůbec nejhůř, ale dají se prodat, tady myslím spíš fungují ty sady, akorát já bych chtěla přesně vědět jak vypadá co kupuju, v jakém je to stavu, jak velké apod.

Nevím zda na mmb nakupuješ, ale aspoň si to vyzkoušej, třeba zda své inzeráty vůbec najdeš. Je to jako jakákoliv jiná reklama, někdo ji musí najít a musí ho na první pohled něčím zaujmout, aby to vůbec rozklikl.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.