| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ty návleky jsou super, už si tu na ně dělala kdysi reklamu, tak ty už jsem obšlehla a už jsem šila 6 párů a ještě další mě čekají. Jen jsem je šila na kalhoty a ne na přeskáče, tak na to nepasují. Ale ty lyžařské kalhoty jsem prodloužila softshellem a ta černá byla stejně černá, tak to ani není vidět.

Na tepláky pro prcky mám z mtx:
http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route=product/category&path=34_78_53
Ale objednávám jen když dělá někdo hromadnou objednávku, tolik metrů zase nepotřebuji.
Pak se dá tady:
http://www.batani.cz/batani/eshop/17-1-TEPLAKOVINA-uplet-vyplnek
A teď někdo dělá další hromadu na elastickou teplákovinu a tu budu objednávat prvně. Tak jestli chceš, zeptám se, zda Ti mohu poslat odkaz.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.