Hele já se tomu nedivím my máme podobný případ v rodině, nikdy bych nevěřila že podobný lidi existujou ale to co u nich vidím to je fakt na román. Je fakt že Lucie má s mými příbuznými jakoby podobný rys - nemám peníze, mám dluhy, ale jakmile se k penězům dostanu rychle je rozházím tak se žije u mých příbuzných a podobně na mě působila Lucie ještě než rozházela porodné - útraty za cigára (drahý Camel), ledový čaj apod. já vím jsou to sestříhané záběry, ale když tam brečí že nemá prachy má dluhy a koupí si drahý cigára tak nevím fakt co si mám myslet, ta holčina nedopadne dobře bohužel tím nedá příklad ani malé dcerce....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.