Jo, koluje nám tu doma furt. Nejprve syn (18). Pak dcera (15). Následovala dcera (3) a hned s ní aji já. Skvělá kombinace, malá nechtěla s nikým jiným než se mnou být. Měla teplotu asi 39,7, pak jsem znervozněla a teploměr vytáhla. Děcko putovalo do dětské vaničky s vlažnou vodou. Já měla jen 38,8. Teď už jsem O.K. Malá zdá se taky, nehledě na to, že začala kašlat a po šesti dnech měla furt 39 - doktorka nasadila ATB - a je už dobrá. Jak jsem si oddychla - a přišel syn, má opět 39 - asi se zblázním!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.