Buchli, tak to ti držím palce.
Já ji letos zřejmě chytla, coby taky těhule (ve 30tt)... teď jsem čerstvě 14 dní po ní.
Jakmile teploty začaly stoupat k 38, tak jsem vzala na radu gynekologa paralen - kupodivu ale stoupat nepřestaly a zastavily se až těsně před 39 - i přes ten paralen - brala jsem po 4 hodinách 500mg a i přes to jsem cca 2 dny měla přes 38 a nešlo to srazit
- fakt jsem se dost bála, že tu holčičku uvařím...
Jsem si zprvu myslela, že to bude nějaká viroza, ale vzhledem k tomu, že mm takovýhle průběh neměl (nechal se očkovat) a horečku měl cca 2 dny i synek, už si to fakt nemyslím. MM to na mě ale s největší pravděpodobností plivnul, páč ho prý lehce bolelo v krku, měl rýmu a kašel, horečku ani teplotu ale neměl.
2 dny se od nás separoval, aby nás nenakazil, pak že už je dobrý, tak jsme všichni společně strávili prodloužený víkend (bylo to zrovna na vysvědčení) - mě začalo být blbě už druhý den večer a v noci se to rozjelo...- no užil si to - takhle jsem se nepotila snad nikdy v životě - převlíkala jsem se cca po 4 hodinách, měla jsem durch peřinu, noční košili úplně mokrou - pro mě nepoznaný zážitek, protože já se skoro nepotím ani v sauně....
no hnus fialovej...