| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

I VISU můžeš mít embosovanou nebo ne..prostě musíš mít jednak kartu, kterou se dá po netu platit a za další musí obchodník přijmout tvoji platbu - může mít nastavený jen okruh bank, ze kterých platby bere. Zcela proti zdravému rozumu (alespoň podle mne) je po netu větší problém platit debetní kartou na které máš peníze, než kreditní kartou, ke které nemáš účet a jdeš do dluhu - klasicky s tím bojuju při rezervaci ubytování nebo auta někde v zahraničí a občas i při platbě. Už jsem rezignovala a vlastním jednu kreditku, kterou de facto nepoužívám na nic jiného - ta ještě nikdy nezklamala a berou ji i parkovací automaty či bankomaty v divočině, na rozdíl od běžné embosované master card vydané v české odnoži rakouské banky, na které je dostatečná hotovost a lze jít dál do stejného debetu, jaký je na kreditce. Docela by mě zajímal pohled na věc vás, kdo žijete venku, nebo jste zcestovalé..mě to vždy jen vytočí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.