Přidat odpověď
nanenko,
já bych to být tebou zkusila prodat na aukru, prodávám občas po dětech, co nemám komu darovat..
a musím říct - že taky nefotím jednotlivé kousky - teda popíšu vady.. a tak.. a musím říct, že se mi to vždy prodá docela rozumně... protože lidi jdou přímo po tom, že kupují - prostě balík... vyplatí se to i krz poštovné než kupovat jen jednu věc..
takže být tebou, tak bych to třeba rozdělila - nevím kolik toho máš.. ale třeba buď podle velikosti 0-6m (nebo 1 rok) nebo tak, aby toho bylo 20-40 kousků - zas kvůli balíku, abys neměla obr balík.. spíš to miminkovské 40 kousků - nafotila poskládané na kupičku - plus pár hezkých kousků rozložených - aukci od koruny.. a uvidíš..
oni to určitě nacení za hubičku, nevíš do čeho deš..
pokud chceš prostě určitou částku, tak můžeš na aukru dát vyvolávačku třeba 300, já ale většinou dávám od koruny - to se kouká mnohem víc lidí
naposledy jsem dražila asi 25 kousků po 6ti leté dcerce, pár kousků bylo nových, něco hezké, něco na donošení.. žádné super značky.. a vydražilo se to přes 300Kč plus pošta.. obě strany byly max spokojeny..
takže za sebe bych zkusila aukro.. a nabalíčkovat.. a uvidíš... že to budeš mít lepší
Předchozí