| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo, nedávno jsem to tu někomu psala v diskusi, že doklady schovávat min. 5 let zpět (i když promlčecí doba jsou obecně 3 roky). Mě se to nedávno stalo taky... Ještěže mámm staré výpisy a složenky schované, jsem to našla, tušila jsem zhruba, kdy jsem to platila, a šla jim to tam hodit na hlavu... Taky jsem nechápala. Jednu platbu jsem nenašla, tak jsem jim to radši zaplatila znovu, aby byl klid, prokazovat, že jsem zaplatila, bych musela já, což po letech už neprokážu, těžko můžu platbu reklamovat na poště, když nevím, jestli jsem to platila v únoru, březnu nebo dubnu a ze které pošty že... - složenky na pojistky chodí se splatností i 2měsíce dopředu, někdy je platím hned, někdy až před splatností, jak se mi chce a tenkrát jsem blbec všechno neplatila z účtu, dneska už je to jinak, striktně všechno přes účet, banky to vytáhnou z archivu i po 10ti letech i víc, pošta se na tebe vykašle.

Pojištění bych u nich "za trest" vypověděla a sjednala ho u jiné pojišťovny. Takhle jsem jednou vyhrožovala, když jsme se hádali asi o 3.000,- Kč, vzhledem k tomu, že jsou to moje 2 měsíční platby, tak ustoupili, protože jinak by přišli o mnohem víc peněz, ale napsali mi k tomu dopis, že to udělali dobrovolně, že stojí za tím, že nemuseli, ale že v rámci zachování dobrých vztahů...

Tj. moje rada je - jestli víš, že to určitě nemáš zaplacené, zaplatit přímo na pobočce, na vymahačskou agenturu se vykašlat (v dopisech neposílají žádnou plnou moc ani smlouvu o postoupení pohledávky). Žádné další peníze navíc neplatit. Pokud si myslíš, že to zaplacené máš a že je v tom jen bordel, tak na pobočce zaječet, že u nich vypovíš všechny pojistky, když mají takové jednání a myslím, že ti to rychle odpustí (nechat si poslat písemně).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.