Báro - a to já bych se hádala
Myslím, že teologická úroveň byla dobrá (i když všude se najdou pedagogičtí břídilové) - tedy minimálně v předmětech, které byly na obou školách společné - ty kantory to zjevně bavilo a studenty taky.
Kromě toho si některých vážím jeko osobností a s jejich texty jsem se setkala už před studiem (Štampach, Heryán, Řehák, obě Liškové...)
Pochopitelně nešlo o studia čistě teologická, tudíž se nerýpalo do takové hloubky (až na Řeháka, který s námi probral starozákonní reálie včetně map a písniček v hebrejštině a Starý zákon verš po verši a ještě přehrával scénky, kdy hrál třeba Adama, Evu, Boha a Ďábla naráz
), nicméně dalo mi to hodně - ovšem ta sociální větev byla dle mého názoru slabší, což hodně dělali právě kantoři a větvi pedagogické by se taky dalo leccos vytknout - je však možné, že se jedná o můj čistě subjektivní pohled, neb jsem z bakalářek měla jen jednu jedničku a to z teologické části
Ovšem jsi první člověk, který nebyl s úrovní teologické výuky (myslím tím všechny ty religionistiky, biblistiky apod.) spokojený