Ahoj, mám obdobný problém, jakmile je pod nulou a já jsem chvíli bez rukavic, mám ruce k pláči... lékárnice mi doporučila docela obyčejný krém, stál pár korun, byla jsem zpočátku skeptická, ale musím říct, že funguje skvěle a opravdu mi na ty ruce pomáhá... jmenuje se Maxiderma, má to v sobě snad močovinu (to je ta urea, co se objevilo v ostatních příspěvcích...) .. je to toto http://www.drmax-lekarna.cz/maxiderma-balzam-na-ruce-56g.html
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.