Já ten paragraf nevidím a nechce se mi to hledat, ale podle mě to znamená, že škola se slovním hodnocením vůbec žádnou stupnici používat nemusí. Může napsat třeba něco jako : X.Y. se v uplynulém šk. roce zlepši ve čtení, zajímá ho především čtení o přírodě. Jeho slohové práce vynikají vtipem, pracuje na jejich lepší čitelnosti. V matematice zvládl dělení se zbytkem a zdokonaluje se v dělení dvojcifernými čísly. Zapojuje se aktivně do kolektivní práce, a to jak nápady tak při jejich realizaci; podle jeho designu vyrobila jeho skupina výrobek na školní výstavu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.