| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Faidro - to mě napadlo taky a její stav jsme pochopitelně řešily.
Byla i na magnetické rezonanci (sem tam jí vynechává paměť apod.) - jediné, co zatím ještě nezkusila, je psychiatr, kterého jí doporučuju od začátku - podle mě má depresi rozjetou jako blázen.

Ta možnost tyrana mě samosebou napadla taky, protože jsme tohle už jednou zažili a trvalo nám 2 roky, než se kamarádka dostala ze spárů psychopata - našeho dlouholetého známého.
Ta se teda dokázala ze života radovat, pokud neměla blba za zadkem, neuzavírala se do sebe, a to, aby se se mnou přestala stýkat, jí musel psychopat zakázat - chtěla se bavit a nechtěla opustit kamarády.
Jenže tam jsme jim zas tak neviděli do talířů...
V tomto případě se mi to opravdu nezdá a navíc si holka nedá moc foukat do talíře - od nikoho. Spíš to občas působí dojmem, že je "týraný" on - minimálně pod pantoflem.

Řeším to celou tu dobu - teď potřebuju vyřešit ten dárek, byť je to jen zanedbatelný problém. Nechci kamarádku zklamat...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.