Z hrůzou jsem si přečetla ten popis, u dodatku "občas jí vynechává pamět" jsem si to definifitně potvrdila - ty píšeš o mě!
Vážně, na někoho, kdo mě pořádně nezná můžu přesně takhle působit. Vlastně jsem takový nestudovaný ženský doktor House.
A nejhůř je, že je mi v tomhle stavu dobře. Směju se a blbnu jen tehdy, když doopravdy chci. Odnaučila jsem se bavit jen proto, že to ode mne společnost očekává.
No a radost z dárku je u mě vážně těžká. Loni mi udělali radost 3 dárky: auto od manžela, zamluvená restaurace od mé dcery (to bylo mazané a nestálo jí to ani korunu) a cheescake který vlastnoručně vyrobila kámoška. Z toho jsem měla takovou radost, že ho mám doteď na spořiči.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.