| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Kladno

Chtěla bych přispět svým kladným příspěvkem ohledně porodnice v Kladně. Bydlím 1km od Kladna a tak má volba porodnice byla, tedy aspoň pro mne, jasná. Má maminka mě sice přemlouvala, abych rodila v Praze, ale já si představovala, jak někde v jakési automobilové zácpě hekám a řvu na svého muže, aby sakra něco dělal... takže Kladno bylo jasné na 100%. Nejsem nijak náročná a neočekávala jsem všechno na 100%, ale i tak jsem si pročetla internet, s čím můžu v porodnici počítat a s čím ne. Neměla jsem žádnou soupisku co bych chtěla a co bych nechtěla. Byli jsme s manželem na předporodním kurzu a tam nám byly klady a zápory všech požadavků co kdy jaké maminky měly, myslím že dostatečně, vysvětleny (třeba, že Epidural by se měl dát jen v určitém okamžiku, a když se dá někdy jindy, tak spíš může ublížit než pomoci a že nastřižení je lepší nežli pomočování se po „klasickém roztržení“ atd.). Já osobně lékařům a porodním asistentkám důvěřuji, takže jsem to nechala plně v jejich režii. Také byly situace, které se mi až tak nezamlouvaly, ale pokud je to k věci a v mezích slušného chování a nikomu se tím neublíží, tak se to dá přehlídnout. V jednom příspěvku si jedna maminka ztěžovala, že rodila v nepěkném boxu. Ano, není pěkný, ale při samotném porodu si myslím, že to nehraje roli. Musím tedy přiznat, že jsem měla to štěstí a vyšel na mě nadstandard (mám takový dojem, že jsem ten den rodila jediná, přesněji mezi 9.00-17.00) a samozřejmě pro ten „začátek“ bylo to prostředí (míč, ribstole, masážní vana-nepoužila jsem, teplá sprcha, pohovka, rádio) moc fajn, ale pak už jsem jen ležela na stole (asi tak od 12.00) a to mi bylo jedno, kde se nacházím. Takže abych to shrnula, já jsem byla s Kladenskou porodnicí maximálně spokojená. „Můj tým“ porodních asistentek a pan doktor Urbánek byli báječní. A i následná péče o mě a mého syna byla profesionální. (rodila jsem v říjnu 2003)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.