Při vyšívání a vaření rajské bych nepoznala, jaké to je třeba muset vyhazovat lidi z práce.. pocity, jaké to je, když pak třeba spáchají sebevraždu.. nezažívala bych nepředstavitelný strach o dítě, které musím nechat s cizí ženou.. hm.. kolegové mě měli i rádi - nechávala jsem si od šéfa dělat na hlavu - aby oni měli klid na práci.. brala jsem to jako svou náplň práce - postarat se o s dětem své lidi a bránit je před tím svinstvem.. podplácení.. podvody.. praní špinavých peněz.. (musíte být loajální - jiná možnost není, tady není o tom si vybrat - nebo nemusíte být vy...) Sakra, nikdo mi nevymluví, že tohle ženská dělat nemá, že ji mají nechat být ženskou a nechtít po ní tohle.. ženská má plést dětem svetr a nebo s nima chodit na očkování.. s bábovkama na písek.. ale ne tohle...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.