| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Njn, ale to není až tak věc ženství jako osobního založení.
To, že je někdo žena neznamená, že ho musí nutně naplňovat pečení perníčků a vyšívání a nic jiného.
A navíc člověk je schopen být když už ne šťastný, tak aspoň spokojený i v podmínkách, který mu neumožňují 100% se realizovat - ostatně, komu se podaří, jednomu z tisíce? Z deseti tisíc? A je úplně jedno, jestli je to žena nebo muž. Bohužel život je do značné míry věc kompromisu.

Sice nejsem úplně typ perníku a vyšívání, i když hrozně ráda vařím i peču (je to dostatečně kreativní na to, aby mne to bavilo), ale zas mám celoživotní a neřešitelný trauma z toho, že nemám a nikdy jsem neměla domov. Nikam nepatřím a nemám nikde nic "svýho". Dodnes si pamatuju, jak jsem si kreslila obrázky svýho pokoje, když se máti podruhý rozvedla a přišla s tím, že bych tedy jako mohla bydlet s ní a ségrou. Nikdy jsem ten pokoj neměla. Cokoli jsem kdekoli zařizovala a vybavovala bylo na dobu určitou. A přitom jsem typ, kterej to hrozně baví. Stalo se, no. Nikdy to nepřestane trochu bolet, ale zas si z tý bolesti nemá smysl stavět pomník...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.