| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

a ano, naše třídní má trošku problém s kluky - mmch. to mi bylo hned jasné, jak jsem ji viděla - a to jsem ještě vůbec nevěděla, že bude mít právě třídu mého syna.
Ovšem v naší třídě má kapku smůlu - páč, jak sama zkonstatovala - holčičky v této třídě jsou zlobivější a nepozornější, než kluci. Navíc v naší třídě jsou 3 velmi šikovní chlapečci, kteří tu třídu táhnou... njn... ji to trochu dohnalo...

a ještě něco - Šutka není škola pro rodiče - obzvášť na tom prvním stupni mi to chybí - kontakt s učitelkou skoro žádný - pokud se vyloženě zama nezajímám - třídní schůzky byly v prvním pololetí jen 1x - a to před vánoci - a to ještě konzultační, což znamená, jak jsem se dozvěděla, že si učka pozve ty rodiče, u kterých má pocit, že je třeba o dítku si promluvit. Jinak ne. No, já jsem se k ní objednala, protože další (a jediná oficiální) třídní schůzka byla až v dubnu (tu jsem nakonec nestihla, páč jsem byla v porodnici den po porodu~d~).
Já s ní, ale, více méně, až na ten můj "pocit" nemám vůbec žádný problém - je milá, vyhoví až nadstandardně, když jsem potřebovala mít synka ve škole s holtrem (a zaznamenávala měření), ale je tak nějak jako svá, no....
takový příklad: když měl toho holtra, říkala jsem jí, že po dobu měření (což je asi cca půl minutka) musí být synek v absolutním klidu, musí přerušit vykonávanou činnost a vyčkat konce měření - no a synek mi říkal, že právě šli na oběd, jemu to začalo měřit, tak jí to zahlásil a ona na něj: a můžeš aspoň pomalu jít? Ne, nemůžu, řekl jí (už ho měl víckrát a ví, co a jak). No a ona na to: Ale já myslím, že můžeš - tak pojď...~8~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.