| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Rozumím ti, mám kočku 9 dnů po porodu, je venkovní (jedno z dětí je alergik), spí v kůlně. Nejenže odmítá žrát granule i levné konzervy ale chce jen kapsičky, navíc běhá po dvoře s rozšířenými zornicemi, vyvalenýma očima a otevřenou hubou, divně mňouká, a celkově se chová jako smyslů zbavená. 8 dnů po porodu se rozhodla, že pelech pro kotě nebude za žádnou cenu nikde venku (připravila jsem jí asi 4 různé pelechy, které ignoruje), nýbrž v baráku, a to v šuplíku kde má batole prádlo. To bych jí byla rozmluvila, kdyby ovšem vytrvale hystericky netahala srdcervoucím úchopem za krk (ne zezhora ale zespoda) řvoucí jediné kotě, které přežilo porod, s tím svým urputným výrazem klidně celé dopoledne ,po dvoře, v prachu, sem a tam, a nekladla ho před vchodové dveře, kde jsme ho několikrát málem zašlápli. Vyměkla jsem a šuplík jí vyklidila, na noc je vracím do kůlny, ale bojím se že s kotětem v hubě bude klidně skákat na kliku celou noc. :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.