| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Doporočuju udělat "domácí školku". Cca 2 hodiny soustředěné pozornosti udělají dost na celý den. Já s tím začala, když jsem měla 2 děti (menší byla ještě mimi) a pokračuju pořád, teď už se 4-ma.
Nastav nějaký rituál, např. zvonek na zčátek, buzení oblíbené hračky, která ho bude ve školce provázet a komunikovat s ním občas místo tebe, pak nějaké písničky, čtení, pohybovka, svačinka a pak nějaké vyrábění nebo puzzle nebo plastelína nebo pracovní listy,... - já tady to po svačince měla na každý den v týdnu jedno z toho, pro děti fajn, že věděli, co čekat, a pro mě dobrý to, že jsem se to mohla naplánovat bez většího vymýšlení, jen na tu výtvarky jsem se inspirovala v různých knížkách. Do toho jednou týdně kroužek pro předškolní děti, aby měl kontakt s vrstevníky, tam je výhodou, že obvykle nechodí nějak nemocné děti, na rozdíl od školky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.