Já jsem měla podobně se situaci jako ty. Byla jsem v době samoživitelka. Když mé dceři bylo čerstvých 14dní po porodu a mě zastihla epileptický záchvat a honem jsem musela nuceně poprosit sousedku (ta naštěstí v době měla 4 děti, takže měla zkušenosti) aby se o miminko postarala na pár dnů než se vrátím z nemocnici. Moje máma byla v době alkoholička (teď už je vyléčená) a nemohla jsem dovolit jí k ní dát. Potom o rok a půl později jsem opět musela do nemocnici na drobný zákrok a v té době už jsem měla novýho přítele a přítel převzal OČR (i když není jeho dcera) a postaral o moji dceru. Takže myslím že není problém se o vašeho syna postarat někdo jiný - příbuzní, podmínkou je: myslím, že musí být někdo ze známých či příbuzní u vás na adrese, ale nejsem si jistá. to bylo před 6 lety. Letos může být nový zákon a jiné podmínky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.