| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Syn půjde po prázdninách do třetí třídy, ale zároveň dcera do první, takže je pořád budeme vozit autem. Jsme v Praze, ale MHD je k nám do školy velmi zdlouhavé a složité a se 4 proudovou silnicí, kde jsou sice přechody na semafor, ale auta tam jezdí jak prasata. Ze školy je vždy někdo vyzvedne, prostě se bojím.
Ale řeším zrovna to, že přímo před domem máme oplocené dětské hřiště, není tam žádná silnice, vidím na něj z okna, ale ještě nikdy jsem tam děti nepustila samotné, ale někdy by se mi to vyloženě hodilo. A řeším, jestli už není pomalu čas, aby byly venku beze mě. Několikrát jsem zvažovala, že bych třeba poslala syna pro mlíko, je to kousíček, cca 200 metrů, musí přejít silnici, ale ještě nikdy jsem ho nenechala silnici přejít o samotě, teda i když jde se mnou a já mu připomínám, aby se rozhlídnul, prostě to neudělá, je zbrklý .. no nevím, vím, že chyba je určitě ve mně. Měla bych ho k samostatnosti více vést. V jeho věku jsem jezdila do školy tramvají přes celé město sama.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.