koopřivo
jak já tě chápu, s tím rozdílem že nespavce má tři.. nejmladšímu je aktuálně 3 čertsvě a rovněž se xkrát za noc budí.. někdy 1x někdy třeba 5x, nic nechce, chce pomazlit, lehnout si k němu.. medicína rovněž mlčí.. u prostřední s poruchou spánku nám zabraly homeo.. ale jen z části.. nebudí se 10x za noc ale třeba jednou, někdy ale i 6x přesto, že jí je 6,5 roku.. by mě taky zajímalo, jak jsem psala výš, jak tento problém vyřešit.. prostě podle naší dr, a i internetu, to tak mají, některé děti prostě nedokáží znovu samy usnout, když se v noci probudí..
já nespím už skoro 7 let a musím říct, že je jasné, že se to na mě taky dost podepsalo, že někdy jsem protivná, nicméně děti musí vědět, že i rodiče jsou jen lidi, kteří mají své základní potřeby a když nejsou splněny, odráží se to v jejich chování.
jinak tu knížku, co jste tu zmínily, už tu někdo zmiňoval a já ji mám zrovna čertsvě půjčenou z knihovny a už se na ni moc těším, mám komplikovanější děti.. v podstatě vščchny tři - nejstarší je nepraktický intelektuál, veliký asociál s podezřením na PAS, - AS, čekáme na vyšetření, prostřední má ADHD s hraničním PAS a nejmladší zatím Jen prakticky vůbec ve třech letech nemluví (podezření na nedoslýáchavost - nebo "jen" opožděný vývoj řeči)