| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

koopřivo ~6~~R^ jak já tě chápu, s tím rozdílem že nespavce má tři.. nejmladšímu je aktuálně 3 čertsvě a rovněž se xkrát za noc budí.. někdy 1x někdy třeba 5x, nic nechce, chce pomazlit, lehnout si k němu.. medicína rovněž mlčí.. u prostřední s poruchou spánku nám zabraly homeo.. ale jen z části.. nebudí se 10x za noc ale třeba jednou, někdy ale i 6x přesto, že jí je 6,5 roku.. by mě taky zajímalo, jak jsem psala výš, jak tento problém vyřešit.. prostě podle naší dr, a i internetu, to tak mají, některé děti prostě nedokáží znovu samy usnout, když se v noci probudí..
já nespím už skoro 7 let a musím říct, že je jasné, že se to na mě taky dost podepsalo, že někdy jsem protivná, nicméně děti musí vědět, že i rodiče jsou jen lidi, kteří mají své základní potřeby a když nejsou splněny, odráží se to v jejich chování.

jinak tu knížku, co jste tu zmínily, už tu někdo zmiňoval a já ji mám zrovna čertsvě půjčenou z knihovny a už se na ni moc těším, mám komplikovanější děti.. v podstatě vščchny tři - nejstarší je nepraktický intelektuál, veliký asociál s podezřením na PAS, - AS, čekáme na vyšetření, prostřední má ADHD s hraničním PAS a nejmladší zatím Jen prakticky vůbec ve třech letech nemluví (podezření na nedoslýáchavost - nebo "jen" opožděný vývoj řeči)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.