| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

j.ejdo.. jo jo.. k machrování a nebo třeba já vím z vlastní zkušenosti, že třeba ani ne machrování, ale když jsem měla jen nejstaršího - zpětně vidím, že to bylo zlaté dítě.. dělal co se mu řeklo, když se náhodou vzpouzel, stačilo jedno zastrašení... - přislíbení trestu a přestal, když nepřestal, nasledoval trest, který on ale vzal.. a nevyváděl.. prostě věděl, že to je trest za neuposlechnutí.. a když jsem třeba byli nakupovat a některá maminka měla řvoucí dítě ve vozíku, co řvalo celej nákup, tak sem si říkala. a kolikrát i pronesla nahlas k manželovi, co ty matky s těma dětma dělají.. ~8~
no když se nám narodila prostřední, která má ADHD a PAS a dokázala prořvat dvouhodinový nakup ve vozíku, tak jsem už pochopila, co to je.. a už nikdy nikoho nesoudím, co já se jí natahala domů řvoucí z hřiště.. na hřiště... do obchodu, z obchodu, žádné vysvětlování ani hranice nefungovaly, přesto, že dobře mluvila, tak se s ní nedalo rozumně domluvit.. ale tak kolem 4tého roku se mi začala výchova vracet, bohužel porucha soustředění u ní je tak velká, že i když chce a moc se snaží, tak fakt v klidu nevydrží - teď je jí 6,5
ke dvěma starším máme ještě 3leťáka.. aten je tak něco mezi..
jinak nejhodnější jsou samozřejmě když jsou každej zvlášť, dnes jsem s nima hodinu se všema třema čekala u zubařky.. a většina lidí na mě v čekárně soucitně koukala, jak blbly a vyváděly a chvíli neposeděly.. asi věděli o co jde.. to se hned na pohledu pozná.. :D naštěstí nikdo nekoukal po výšeně, jako co že to mám za nevychované spratky :D

ale jinak k tématu - souhlasím s boží ženou:
rozmazlené je dítě, které dostatne všechno co si umane, které nejen že diskutuej (to je povoleno) ale dohaduje se o termínech předem dohodnutých, a přčesto, že se dohodne termín nový, tak ho záměrně poruší, stejně tak jako porušuje sliby, protože ví, že postih žádný nenásleduje a které naprosto nerespektuje nikoho

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.