Je pravda, že já v tom nemám takovej ten pocit, co cítím z tebe (jako že - nikam se bez dětí nedostanete už dlouhou dobu a asi máš obecně pocit, že furt děláš všechno jen podle dětí nebo kvůli dětem a pro děti), mám je větší a jsou zvyklý, že si odjedu za svými zájmy a ony se zatím o sebe postarají. Takže mně se nad posezením s kamarády snáz mávne rukou, když vím, že si ho dopřeju prostě kdykoli jindy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.