| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já nevím - důležité doklady celé rodiny mám založené v šanonech, každý z rodiny už ví, jaký je systém a co v případě nutnosti kde hledat - jeden nikdy neví, co by se mohlo stát. Klíče mladší dostal už v první třídě, kdy jsem kolikrát nestíhala být doma po jeho návratu ze školy, starší pochopitelně taktéž. Mladšímu je 11 let, účet zatím nemá, rozfrcal by to, on potřebuje dostávat kapesný cíleně, takže ho dostává ve čtvrtek a v pátek, kdy po škole nemá kroužky a může se zdržet s kamarády. Staršímu je 15 a účet má už 2 roky - prostě nechtěl mít doma peníze z kapesného, tak jsem mu založila účet.
V osmnácti dcera rozhodně neměla právo řídit rodinné auto, jednak neměla papíry, ale i když si je za rok udělala, ani tak to právo neměla - tedy ano, ale jen za přítomnosti mé nebo manžela. Teď už jezdí cca 5 let, takže občas svolím, ale nefunguje to stylem - když chci, auto si půjčím, musí se dopředu zeptat a domluvit a my máme právo říct NE - ovšem zdůvodnit, nikdy neříkám NE v žádném věku bez řádného zdůvodnění a práva diskuze na dané téma.
Nesnáším to, naši často používali NE a když jsem se zeptala proč, tak odpověď zněla - protože jsem to řekl/a/, případně, protože to tak chci, nebo - protože můžu. Debilní důvod, obzvlášť když to bylo naschvál.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.