Je mi to líto. Velice mi to připomíná našeho tatíčka, taky mě ty jeho silácké řeči na začátku vždycky úplně rozhodily. Časem jsem se to naučila ignorovat, ale popravdě mě i teď po letech občas dokáže vytočit nějakou perlou. Nejhorší asi bylo překonat ten pocit, jak špatné je to pro to dítě. Protože ono je to špatné. Ale časem jsem dospěla k názoru, že je ještě horší se v tom utápět a litovat ho. Tak teď prostě snažím být přístavem, kam se syn může bez vysvětlování a bez výčitek svědomí, že si to (snad) užil někde jinde, vracet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.