Roční syn byl naprosto v pohodě, ať jsem ho zanechala kdekoliv. Zamával a dál si mě nevšímal. Teď v pětiletech mi právě před chvílí sehrál uplakanou, neuvěřitelně lítostivou scénku, že na chatě s dědou a babičkou (které miluje, vídá velmi často, zůstává u nich spát i na více dnů v kuse) prostě nezůstane, protože by se mu po mamince mooooc stýskalo. Byl tak zoufalý, že jsem ho vzala domů. Takže být tebou si užiju, že můžu dítě pustit z dohledu a věnuju se ve volném čase sobě, nemusí to tak být napořád...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.